dram filmi tavsiyeleri

armut
İncendies. Hikaye, Bir annenin ölümünden sonra çocuklarına verilen vasiyet mektubu ile başlıyor. Sonrasında Fransa'dan Lübnan'a uzanıyor yolculuk. Savaşta işlenen tüm suçların ağırlığıyla ezileceğiniz, özgür ülkenizdeki refah düzeyinizden dolayı üzerinize huzursuzluğun çökeceği, çaresizlik dolu bir dram filmi... Dramın çok uç bir noktası.
Not: Vicdanı rahatsız edecek ögeler barındırıyor. İzlemeden önce konusuna bakarsanız mutlaka spoiler yersiniz ancak vicdani yük oluşturabileceğini öncesinde açıkça bilmenizi isterim.
shogun shogun
Daha iki gün önce izledim ben yazacaktım hatta başlığa, entrynizi gördüm sayın armut.uzun zamandir beni böyle etkileyen bir film daha olmadı.bir insan bu kadar şeyi nasıl yaşayabilir diye düşündürdü.
armut armut
Bir film izledim ve hayatım değişti diyecek yaşları çoktan geçtik sayın shogun. Ancak kadın olmam yüzünden başrol ile empati yapma isteğimi önleyemediğimden belki de, bu filmi bünyem kaldıramadı. Yaşayanların nasıl kaldırdığını aklım asla almayacak.
ileleualatyr ileleualatyr
Bu filmi dün,entry'nizden görüp izledim.Gerçekten dram gibi dram.Bu kadar acıya bir insan nasıl dayanır,hayret ediyorum.
armut armut
Katlanılabilir bir acı değil. Yaşamın cehennem olması bu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol