hayalinizdeki meslek

edgep
Çocukluğumda çok fazla vardı: futbolcu olmak, oyuncu olmak, fotoğrafçı olmak, kimyager olmak... Lisede fen bilgisine özellikle de biyoloji ve kimyaya çok büyük sevgimden dolayı tıp yapabileceğim en iyi alandı benim için kuşkusuz, bu kararımın şu ana kadar (dönem 1 sonu :)) doğru olduğu görüşündeyim, ileride ne olacağını bilemiyorum. Bu açıdan tıp'a bir hayalden ziyade hedef gözüyle bakıyordum yani ulaşılması mümkündü.

Bu sebeple hayallerimi ulaşılması daha az olası ya da imkansız gibi görünenlerle kısıtladım ve tüm bu hayallerimin içerisinde en çok tutunduğum spesifik bir hayal şuydu:

Video görüntüleri ve ses analizi anlamında çok geniş, detaylı bir bilgiye sahip olup kendi film şirketimi kurup, benim yazdığım senaryolar, benim hazırladığım soundtrackler üzerinden sanatsal filmler yapmak; derin düşüncelere yol açıp, derin analizler alan eserler üretmek isterdim, hatta bu hayalimde oyunculuk yeteneğine sahip olmak da var ve kendim de oynardım bu filmlerde :) Hayalimin belli bir kısmı Nuri Bilge Ceylan, Quentin Tarantino gibi isimleri anımsatıyor bana.
ileleualatyr ileleualatyr
Ercan Kesal'ın Gazi Tıp versiyonu olursunuz belki,şuraya bir imza ✌🏻
edgep edgep
aa evet ercan kesal da dahil olabilir bana bu hayalimi anımsatanlara :) hayırlısı diyeyim ve imza mahiyetine bu yorumu bırakayım size, en azından yıllar sonra bakıp anımsayabileceğim bir yazı olur :)))
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol