bir sorum vaarr

ileleualatyr
Işıklı okuma gözlükleri işe yarıyor mu?Görüntüsü pek önemli değil sadece almaya değer bir ürün müdür acaba?Kullanan birileri varsa ve yardımcı olursa süper olur,teşekkürler.
inthebleakmidwinter inthebleakmidwinter
Ben kullandım bende iki tane var açıkçası pek faydasını görmedim, eğer mecbur değilsen kullanma derim. Tabi belki üründen ürüne de değişiyordur ama bana işlevsel gelmedi. Bir de ne kadar olursa olsun karanlıkta ışığın öyle tek yerden gelmesi, loş olması vs. Gözler için de pek sağlıklı değil. Benim için en iyisi odanın ışığını açıp okumak. Kendi deneyimim böyle yine de başka arkadaşların yorumları da göz önüne alınmalı.
ileleualatyr ileleualatyr
Çok teşekkürler cevap için :)
inthebleakmidwinter inthebleakmidwinter
Rica ederim 🙏
mdblue mdblue
Ben de sayın yazarımıza katılıyorum. Benim de başımı ağrıtıyordu. Yanlardaki ışıkların sadece bir yere odaklanması da kafanızı bazen çokça eğmenize sebep olabiliyor. Çok çok can sıkıcı. Ben de sayfayı tümden ışıklandıran levha benzeri ürünleri çok merak ediyorum. Onlar kullanışlı mıdır acaba?
ileleualatyr ileleualatyr
Levhamsı şeylerden kullanan biri gözlüğe kıyasla daha verimli olduğunu söyledi ama gözlüğü siz de dahil kimse önermiyor sayın mdblue.
mdblue mdblue
Anladım çok teşekkür ederim :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol