sağlık çalışanlarına yönelik şiddet

poyrazkarayel
"NİĞDE Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde görevli Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Akçay, iddiaya göre randevusuz muayene olmak ve ilaç yazdırmak isteyen Suriye uyruklu M.F. tarafından darbedildi. Şüpheli polis tarafından gözaltına alındı."

Benim artık sabrım falan kalmadı.kendi vatandaşın yetmez ithal medeniyetsiz getirirsin dayak yer doktorun ondan.okul bittiği gün defolup gitmek istiyorum.şundan eminim ki eğer bu mesleği burada devam ettirirsem ben meslekten atılırım,herkes bu mağduriyeti yasayan abilerimiz ablalarimiz kadar sakin kalamayabilir.O kadar emek verip bı anlık sinirle emeğimi heba etmek istemem.düzeleceğine dair en ufak ümidim olsa kalmak isterdim.bana 20 yaşımda harıl harıl Almanca çalıştıranları Allah'a havale ediyorum.düşünmesi bile nabzımı yükseltiyor.sen kimsin lan şiddete başvurabiliyorsun.

şunu da unutmayın arkadaşlar başka mesleklere mensup insanlara değil de sürekli hekimlere şiddetin gündem olması tesadüf falan değil.neden acaba?
shogun shogun
Artık ülkede sağlık sistemi özellestirilmeye çalışılıyor açık bir şekilde.bunun cezasını da biz çekiyoruz.korkarim ki gelecekte hekimler için çok daha kötüsü olacak.şuanda bile düz sağlık personelleri ile aynı maaşa layık goruluyoruz.şiddet ve nefret kasıtlı olarak körükleniyor.kendini kurtarabilenin kurtarması en iyi seçenek artık
ileleualatyr ileleualatyr
Polis eminim ki bu şahsa hiçbir şey yapmayacaktır :) bir güne kalmaz elini kolunu sallaya sallaya gezer yine dışarıda
poyrazkarayel poyrazkarayel
Ona ne şüphe zaten
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol