hikayemi devam ettir

deli dumrul
Hiç vakit kaybetmeden Gidecekti yanına ve o'nu eminönündeki favori mekanına götürecekti. Karşılıklı balık-ekmek yerken ekmeğin arasında yüzüğü koyacaktı. "Saçmalama serhat" dedi ve güldü. Kızı öldürtmek istesen başka güzel detaylar bulabilirsin dedi içinden. Sabahı beklemesi gerekiyordu. .

Ertesi gün akşamı soluğu direkt bahar'ın yanında almıştı. Birbirlerine sarıldılar. Bahar'da bir gariplik var gibiydi. Serhat bizim her zamanki serhat işte "sevgililer günün kutlu olsun baharr" yaptı. Sahi bugün şubatın on dörtüydü, baharın aklı iş yoğunluğundan onu bile hatırlayamaz olmuştu. Bahar da kutladı aşkımlı cicimli serhatın gününü.

Serhat tuttu elinden baharın. Bahar "bir şey demem lazım serhat" dedi, umrunda değildi serhat'ın baharın diyecekleri; "hele bi oturalım bahar, o zaman uzun uzun anlatırsın hemm" bahar peki'ledi.

Bahar içi içini yiyordu demesi lazımdı ama nasıl? Mekana kapısına geldiklerinde bahar, burası bizim bütçeyi aşmaz mı ya diye düşünerek içeriye attı ilk adımlarını. Rezervuarlar yapılmış mum ışığı hazır, boğaz köprüsünün ışıkları pırıl pırıl.

Serhat çok heyecanlıydı. Evlilik teklifinin zorluğunun bu kadar olacağını hiç düşünmemişti. Ama bahar'da da bir gariplik var gibiydi. Yıllar önceki buluşmaları geldi aklına. O gün kendisinde okulu bırakacağını söyleyeceği zamanki yüz ifadesinin benzeri, şu anda bahar'da belirmişti. Bahar'ın bir derdi vardı, söyleyeceği bir şey. .

Yüzüktür, evliliktir bir anda serhat'ın aklından uçtu. Bahar'ın bu tedirginliği ve bu kendi olamayışı onun huzursuzluğuna sebebiyet veriyordu. Dayanamadı sordu: bahar sende bir gariplik seziyorum, bi saniye sen yolda bana önemli bir şey söyleyeceğini demiştin?

Bahar derin bir nefes aldı, "konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum serhat. Evet söylemem gerekenler var.. olmuyor.." bahar suyundan bir yudum aldı. Serhat pür dikkat onu incelemeye devam ederek "o ne demek?" Dedi. Bahar'ın gözü doldu, "şöyle ki serhat...

Dipnot: yok rezervuar köpekleri

nagareboshi9 nagareboshi9
çok özgün bir kaleminiz var sn deli dumrul.
deli dumrul deli dumrul
Tşekkürler sn nagareboshi9 Kore dram dizilerini ilham alıyorumm (aramızda söylemeyin kimseye)
nagareboshi9 nagareboshi9
sırrınız bende güvende. 🤐
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol