hekim birliği

ruhdoc
Efendim hekimler birlik olduğunda neler oluyor inceleyelim. Daha önceden bahsettiğim 3 sendika geçen hafta farklı isimler üzerinden de olsa külliyeye davet edilmişti. Sorunlar tartışıldı. Aslı var mıdır bilinmez ancak sendika başkanlarına "35 bin TL" Hekim maaşı olduğu ve maaş mevzusunun anlaşılmadığı tarzında bilgi var. Neyse bu bilgi kalsın ancak bir yerlerde ciddi akıl oyunları döndüğü belli.

Gece bir anda aşağıdaki yazı piyasaya çıktı. Bu yazıyı görünce bakanlık düzeyinde mobbinge geçilen bir döneme girildiği anlaşılmaktadır. İşaretli yerin biraz gerisinden baktığımızda ise şöyle bir ifade dikkat çekmektedir. "hukuka aykırı" ifadesi ise dikkat çekmektedir. Sendikal karar ile iş bırakma eylemi hukuka aykırı değildir. Buradan şu sonucu çıkarmamız gerekiyor. Her Hekimin sendikalı olması gerektiği ve sendikanın gücünün arkamıza almanın gerekliliği oluşmaktadır. Ayrıca TCK madde 118'i de aşağıya bırakayım. Bu yüzden sendikalı hekimler daha güçlü olacaktır.

Ayrıca aşağıdaki yazıda imzası olan kişinin tesbit edildiği ölçüde Hekim olmadığı hatta doktorasını bile tamamlamamış bir yardımcı sağlık personeli olduğu öğrendim. Bu bilgiyi gerekli olduğu durumda düzeltiriz. J






ileleualatyr ileleualatyr
Hekimler hakkını arıyor, bakanlık tehdit ediyor :) şaka gibi ülke cidden
ruhdoc ruhdoc
Neyseki hekimler 657' ye tabi. Tehdit bile hukuka aykırı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol