zamanın çok hızlı geçmesi

deli dumrul
Bu duyguyu da hatırlatılmasını da sevmiyorum. Ulan, Zaman o kadar hızlı geçiyorsa onu uzatalım di mi, uzatalım nasıl olacak? Hmm, Zamanı nasıl verimli geçiriz veya uzatırız? Araştıralım uzatmayı..

Yaşamı alışkanlık haline getirmememiz lazımmış. Ne yapıyorsak ilk kez yapıyormuş gibi aynı merak ve şevkleymiş. Belki o zaman zamanı uzatabilirmişiz. Bi sny 3 saat uyku da var alttaki sitede (aynen hocam bunlar çoksel doğru)

Her neyse Zamanı uzatmak eşittir zihni kandırmak. Kandırmak benlik değil verimli geçirelim hadi en iyisi. Bakıyorum üst yaşlara üstadlar devirmiş nice yıllar: 60-70-80.. peki ben? Nasıl bir hayat inşa etmek isteği..?

sildiğim bir entry'm vardı otobiyografiyle alakalı, torunları dizdin karşına, yaşı almışsın. Seni, senin ağzından dinleyecekler. onlar da kendi torunlarına anlatır zamanı gelince dedelerini. İşte adını 3-5 nesil daha yaşatmak amaçlı aldın eline mikrofonu aslında.. kendini anlatacaksın nasıl bir ben anlatmak istersin torunlarına? Ne anlatsan memnun olursun, duruyor önünde gayet lekesiz yıllar. Hadi buyur, çık meydana doldur yılları, neyle istersin?

her şeyi denemeliyim insanı gibi oraya buraya saldırmak mı istersin, her türlü tecrübeyi tatmakla mı geçirmek istersin hayatını? (Belkii..) kariyer hocam herkes beni parmağıyla göstersin insanı da var şurda (ahahahhaha di mi belki...) Kendi halinde olayları uzaktan izleyen biri de oturuyor köşede ona ne dersin (al abi bi snickers..) fuckültedeki profesörlerden birini vereyim mi, derse gelirsin anlatırsın bir şeyler (hıh olur mu?)

İnsanlar idöl demiş bunlara, kişisel gelişimci pro'ların "HERKESİN BİR İDÖLÜ" olmalı sözünün dayanağı. Senin ilerde olmak istediğin kişiliğe hayata en yakın kişi kim, onun ayak izlerinden git.. hatta ne gitmesi koş, ne de olsa zaman çok hızlı geçiyor..

Nt: şu tepede hiç ayak izi basılmamış karlı bi yamaç var oraya gidebilir miyiz annee, ilk ben basmak istiyorum o karlara lüüüüüütfen olur muu? Hadiiii ;)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol