intörn maaşı

ruhdoc
Yeni intörn maaşının duyurulması ile yine ve yeniden bir grup çalışanın "son sınıf" adı altında hak talep etmelerine sebep veren maaştır.

Be güzel kardeşim derdin ne de her türlü hak arayışını hekim ve hekim öğrencileri üzerinden yapıyorsunuz. Beraber çalışabiliriz, denk değiliz ancak insan olarak birbirimize saygımızı da korumalıyız. Denk değiliz demek ego değildir. Dünyanın düzeninde bir ast-üst ilişkisi her daim olacaktır. Ve bu ücret olarak da kendini gösterecektir. Burada karşılıklı saygı iş barışına yardımcıdır. Bu kesinlikle ego değildir.

Sendikal mücadelelerin başlangıcı olan Aralık ayından beri tüm hekim sendikalarının sürekli talep listelerinde olan intörn hekime asgari maaş sonunda cevap buldu olay budur. Sadece düzenleme de kendi görüşüm olarak eksik önemli bir yer kalmış. Veteriner Hekimler. Bilmeyenler için son seneleri intörn senesidir. Ayrıca yine diş hekimi, tıp hekimi ve veteriner hekimlerde yüksek lisans seviyesinde bir diplomaya sahiplerdir. Konu hakkında bildiklerim bu şekilde eksik ya da hatalı yerim varsa tabiki ekleyin öğrenelim hep beraber.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol