bugün

fahri muzdaribi
Uzun zamandır otobüs yolculuğu yapmamıştım kafayı yiyeceğim en arkada oturuyorum direk motora basıyorum sanki ayaklarım yandı sabahtan beri boş yapan abiler de cabası taktik verin pls
selektor yapan yildiz selektor yapan yildiz
1- kaptanların uyumaya gittiği bölüme saklanın. Orası hem geniş hem de serindir. Burada çok daha rahat bir yolculuk deneyimleyebilirsiniz.
2- muhabbete siz de dahil olun. Hatta muhabbeti siz domine edin ve istediğiniz muhabbetin oluşmasını sağlayın. Arada bir araya girip "abi bu Bill Gates de az değil yalnız" diyerek kaliteli bir tartışma dinleme keyfine erişebilirsiniz.
3- kaptana gidip otobüsü kullanmak istediğinizi söyleyin. Zaten sürekli otobüs sürmekten sıkıldıkları için kesinlikle kabul edeceklerdir. Oraya geçtikten sonra da camı açarak daha konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz.
4- mola verilince otobüsün egzozuna bir şeyler tıkayın. Böylece içeride artan CO2 yüzünden otobüs hiperventilasyona gidecek ve içerideki hava sirkülasyonu artacaktır.

Not: bu yorum mizah amacıyla yazılmıştır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Ciddili yorum: öncelikle iyi yolculuklar dilerim. Ben kulaklık takıp dış sesleri engellerim genelde. En arkada kotuk olmadığından koltuğu dilediğiniz gibi yatırıp uyumayı deneyebilirsiniz bu açıdan iyi olabilir. Sıcaklık için ise maalesef bir şey diyemeyeceğim. Ayak koyma yerlerini kullanabilirsiniz. Belki inen olunca muavinden rica edip yerinizi değiştirebilirsiniz.
selektor yapan yildiz selektor yapan yildiz
Konuşan kişiler uyur diye düşünüyorum ama yine de rahatsızlık vermeleri tatsız bir durum.
fahri muzdaribi fahri muzdaribi
gerçekten ağlanacak halime güldürdünüz allah da sizi güldürsün :DDD
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol