uyku düzeni

poyrazkarayel
Geçen sene kaldığım yurt odam 6 kişi idi bu sene 8 olmuş sanırım ve herkesin yat kalk saati farklı. Okulun gerektirdiği tempo farklı bazı elemanlar gece 4-5 e kadar yemek yiyip kettle çalıştırır bazıları 2 de işten çıkar ışığı açar yataktan atlar sigaraya çıkar falan. Sinir hastası olmuştum 2-3'ten aşağı uyuyamıyor öğlen olmadan kalkamıyordum. Kaç kere kavga ettim adamlarla aynı tas aynı hamam.

Dedim bu sene kulak tıkacı alayım kalitelisinden istiyorlarsa vursunlar birbirlerini duymam. Abi 5-6 gün oldu paket kargoda olduğu gibi duruyor. Baktım gelmeyecek bu Ankara'ya geldim. Tanrılar beni kurban istiyor herhalde..
ruhsuz ruhsuz
Merhaba sayın yazar. Ben eczaneden almıştım 3 sene önce. Odio gibi bir markaydı ve bir sene içinde eridi,günden güne küçüldü. Bu yüzden kulak tıpacı olsa bile sesleri duyuyordum. Ancak 2 sene önce yeni bir tane aldım anakradaki bir eczaneden ve 2 senedir hijyenine dikkat ederek kullanmama rağmen erimedi ve ilk günki kadar engelliyor sesleri. Ev çok sesli olunca da kullanıyorum ders çalışirken ve dikkatimi toplamama yardımcı oluyor. Hic bir yerden ses gelmezken taktığımda ise tam tersine dikkatim dağılıyor.
Entry den genel olarak bağımsız bir yorum ancak tecrübelerimi aktarmak istedim.
poyrazkarayel poyrazkarayel
Gayet faydalı bir yorum markasını öğrenebilir miyim
ruhsuz ruhsuz
Eriyenin markasını buldum;otifleks
Memnun olduğum;poblex
poyrazkarayel poyrazkarayel
Teşekkür ederim
ruhsuz ruhsuz
Rica ederim
ruhsuz ruhsuz
Sayın yazar sonradan aklıma geldi: ben ilk zamanlar kulak tıpacı ile uyumakta zorlanıyordum,gece uyurken çıkarıyormuşum o esnada. Birkaç kere kaybettim sandım ama ya yatağımdan ya da kıyafetimin içinden çıktı.
Şu anda alıştığım için gece çıkarsam bile yatağımın yanındaki komidine ya da yastığımın altına bırakmış oluyorum. İlk kullanımlarda bir teki ya da ikisini sabah bulamazsanız kulağınızda kıyafetinizi,yatağınızı,yatağınızın çevresini arasanız bulursunuz muhtemelen
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol