yeni yıldan beklentim

privileged of medic
Yazayım bari belki açıp okurum yıl bitiminde ne olmuş ne bitmiş diye :)
bu yıl olduğu gibi çok şey öğretsin bana,çok şey katsın. Ama bu yılki gibi hüzün ağırlıklı değil de mutluluk ağırlıklı olursa sevinirim :) hayatıma yeni birilerinin girmesine gerek yok olanlar çıkmasın yeter.her şeyin mükemmel olmasına da gerek yok arada yüzüm gülse yeter.E tabi sağlık huzur başarı her yıl istenen şeyler o detaylara hiç girmeyeyim.zihnimin gürültüsü de birazcık dinse iyi olur yoksa dalgınlıklarım başıma bela açacak gibi duruyor :)
Bu yıl,Eski beni hatırlamayacak kadar uzun süren bir değişim yaşadım ruhumda. Ama böyle de iyi sayılırım alıştım kendime. Sancılı bir süreçti,o yüzden Bu yıl yeni bir ben daha keşfetmeyeyim birazcık dinleneyim mümkünse :)
Bir de şöyle bir şey var.Geçen yılbaşı arkadaşlarımla bir kağıda bu yıl yapmak istediğimiz şeyleri yazmıştık. Biraz önce baktım da çoğu umudum yaralanmış,beni de yaralamış ama durum çok da vahim değil. Birkaç kurtulan olmuş buna da şükür :) o yüzden sayın yazarlar,beklentilerin üzdüğünü öğrendiğim bir yıl geçirdiğim için bu yıl çok fazla beklentiye girmeyip ne çıkarsa karşıma onu yaşamayı tercih edeceğim galiba :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol