d3 tavsiyesi

longislandmedyumu
Az az ama istikrarlı ders çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anladığım sene bu oldu.

Komite komite söylemek gerekirse ilk komite toplayabildiğiniz kadar puan toplayın, mikrocular insaflı soruyo gözünüz korkmasın.

Neoplazi komitesi kolay değil! Hani bu kolaydı diyip kendinizi depresyona sokmayın.

Bundan sonraki komiteler için "Patofizyoloji" çok önemli o yüzden önce pato sonra klinik çalışıp aralara farma serpiştirmek iyi bi seçenek.

Patolojide bazı tanı koyduran görüntüler vardır. Bunlar çok çok önemli.
Klinik soruları daha çok hastalığın mekanizmasına yöneliktir. Zaten tedavi vs kısmına stajlarda gireceklerini söylüyorlar.
Farma çok nankördür. En çok tekrar edilmesi gereken ders bence farmaydı. Kafanızda ilaçları gruplandırmanızı öneririm. Sık kullanılan, ciddi yan etkileri olan, hamilelerde kullanılabilen veya ön ilaç özelliği olan ilaçlar soru değeri yüksek ilaçlardır. Ama bazen de hocaların canı ister, şunu da sorayım der ve bilemezsiniz. Sağlık olsun.

Sene içinde ders çalışırken final sınavının varlığını unutmayın. Komitelerin ardından çok kısa bir sürede resmen bütün tıbbi bilginizi tekrar etmeniz gerekecek yani sene içinde dersleri oturtmaya dikkat edin.

Biraz da ders çalışma materyalinden bahsedersek Zeitung notları tam ve pdf halinde. Patoloji için Robbins okumayı şiddetle tavsiye ederim. Murray'de özetler var, ordan mikro hızlı tekrar yapabilirsiniz. Ninja nerd ve osmosis sıkıştığınız yerde imdadınıza yetişir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol