erkek ve kadının yakın arkadaş olması

ileleualatyr
Böyle sadece bir arkadaşım oldu,şu an eskisi kadar yakın değiliz fakat o bir kişiden yola çıkarak bir şeyler söyleyebilirim sanırım.
Bence bu ilişkide tarafların yaşı, cinsel yönelimi, medeni durumu önem teşkil ediyor. Mesela kreş döneminden itibaren başlayıp lisenin bir kısmına kadar olan dönemde böyle bir arkadaşlığın başlaması sonucunda flört/sevgililik aşamasına geçiş ihtimali düşük fakat bir dönemden sonra-bu dönemin zamanına aslında biz değil doğa, insan vücudunda meydana gelen değişimler karar veriyor- kadın erkek ilişkileri daha da karmaşıklaşıyor çünkü işin içine üreme/eş seçme gibi aslında her doğal hayat belgeselinde(yani şu maymunların daldan dala atladığı, aslanlara isim falan taktıkları belgeseller) görebileceğimiz etkenler dahil oluyor.
Öte yandan iki taraftan biri ya da ikisi heteroseksüel değilse yine böyle bir arkadaşlığın sonu farklı bir yola kaymayacaktır, ya da iki tarafın da hayatında birileri varsa ve gerçekten seviyorlarsa yine böyle bir arkadaşlığın sonunda sürpriz bir eşleşme yaşanmayacaktır.
Sonuç olarak, kadın erkek arkadaşlığını etkileyen pek çok etken var; bir kadınla bir erkek arkadaş kalamaz diye bir cümle kurmak saçma olur çünkü bu biraz da kadın ve erkeğin durumuna bağlı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol