fark ettim ki...

privileged of medic
Hayat benim görmek istediğim gibi tozpembe değilmiş. İyiler içlerinde kötülük,dürüstler dillerinde yalan,içten insanlar zihinlerinde samimiyetsizlik,güven verenler kollarında uzaklığı barındırırmış.
Çok önce fark etmem gereken,hayatımın farklı evrelerinde tecrübe ettiğim bu durumları göz ardı etmeyi seçtim sürekli. Umudumu,sevgimi korumaya insanlara bunları aşılamaya çalıştım.gülüşlerini kahkahaya çevirmek hayallerini hayallerimmiş gibi gerçekleştirmek istedim.Ve tüm Bunları yapmaya çalışırken güçlü olmak için büyük çaba sarf ettim. Ama bugün bir anda fark ettim ki umutlarım yıkılmak,gücüm tükenmek üzere.sevgimse her şeye inat benimle.
Merak ediyorum Sizce sevgi yeter mi sahteliklerle dolu bu yaşamda yürüyebilmem için? Yeter mi umutlarımı ve gücümü geri getirebilmem için? Umarım yetiyordur. Yetiyordur da elimden tutup kaldırabilirim kendimi.
mdblue mdblue
Umarım ellerim hala bana tutunmak için bekliyordur. Uzatmayı bırakmamıştır.
Diye devam etmek istedim.
Sizin duygularınızı yaşadığım çok zaman oldu. Sonunda yine ellerimden ya ailem tutmuştu ya da dualarım. Yettiğini göreceksiniz. Kimse kaldırabileceğinden fazla yükle yüklenmez. :')
privileged of medic privileged of medic
Çok güzel tamamlamışsınız. Umarım yeter çünkü benim de sizin gibi elimden tutacak ailem ve her seferinde sığındığım yaradandan başka güveneceğim kimsem yok. Umutlarım benimleyken son cümlenizi çok tekrar ederdim içimden. Umuyorum ki umutlarım bana tutunurlar da yine aynı cümleyi içtenlikle kurabilirim. :|
mdblue mdblue
İnşallah. :')
allah'tan darda olan herkese afiyet ve şifa diliyorum. 🤲🏻
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol