gütfsözlük'ü bırakma nedenleri

ruhsuz
Hmmm çok güzel bir başlık.

Kırılmak.

Başlıca sebebim budur benim. Özelden arkasından salladığı yazarla ilgili burada methiye düzen insanları,asla hak etmediğimi düşündüğüm bir yorumu,zaten kasvetli olan gündemden kaçmaya uğraşırken burada kutup yaratılmaya çalışılmasını,ve muhtemelen birilerinin ötekisi olduğumu görünce kırılarak gittim. Gittim gitmesine ama daha iyi bir ortam bulamadım. Döndüm yine kürkçü dükkanıma.

Size saçma gelecektir ama gütfsözlük benim göz bebeğim,her şeye rağmen gütf de yuvalarımdan biri.

Yuva,terk edilmez. Birileri üzdü diye yuvadan vazgeçilmez. Kararım kesin,belki çok konuşmam ama asistan olunca bile ben burada olacağım. Çok anlatmak,nazar değdirmek istemiyorum;ben de benim elimden tutanlar gibi birilerinin elinden tutacağım. O yüzden,olabildiğim her yerde olacağım.

Yuvaysa,herkese yetecek bir yuva.
mehlika mehlika
yüzüne övdüğün adamın arkasından konuşmanın bile bir mantığı var sn ruhsuz... kalabalıkta artistlik yapıp özelde özür dileyenlere ne demeli 😃 bn de siz gibi düşünüyorum, ara ara uğrasam da çekilmeye çalıştığım kasvetli kaotik mevzu ve fesat yorumlarla mücadele edip kendimi açıklayacak zamanım yok malesef... keşke burası hep baştaki ortamımız gibi kalsaydı... hayatın keşmekeşinden kaçıp sığındığımız bir liman gizli bir arka bahçe olarak kalsaydı... hep çiçek, böcek, şiir şarkı türkü takılsaydık 🥲
ruhsuz ruhsuz
Keşke diyorum ben de,2 sene öncesindeki gibi kalsaydı.
Ben de kızıp yazmamam gereken şeyler yazdım belki,birilerini incittim,haddim değilken bir şeyler söyledim,hep savunduğum beraberce var olabilme fikrine ters düştüm,ben de fitneye aldandım lakin aldanırken bile bir orta yol bulmaya çalışıyordum sn.mehlika. neyseki pişmanlıkla büyüyerek döndüm..

Evet,enerji emici insanlara vakit ayırmaya gerek yok,zamanımız da yok.. dilerim ki alt dönemlerimiz gelir de tam da kurulma maksadına hitap eden bir yer olur bura yine.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim😇
nagareboshi9 nagareboshi9
sn ruhsuz, burayı gözümüzde bu kadar büyütmememiz gerektiğini düşündüğümden sizden bu noktada ayrılsam da sizi anlıyorum ve destekliyorum. Nasıl ikiyüzlü hatta iftira atmaktan dahi çekinmeyen insanlar her yerdelerse Mert insanlar da öyle, ayrıştıran yıkan dillere elimizden geldiğince kulak asmayalım lütfen. Yazmaya devam etmeniz beni mutlu eder, iyi geceler
ruhsuz ruhsuz
Sn nagareboshi9 gözümüzde tabii ki büyütmemeliyiz ancak güzellikler vardı burada,amfide önyargıyla yaklaştıklarımı sevebileceğimi,hastanede çarpıştığım kişinin tanırsam ne kadar sevecen olabileceğini gördüm,bura olmasa göremezdim.

Daha çok büyüyebilseydi gözümde büyüttüğüm kadar olurdu bence:))

Diğer dediklerinize katılıyorum ve sizi görmek beni de mutlu edecektir,iyi geceler:)
zazabey zazabey
ne kadar güzel yazmışsınız
ruhsuz ruhsuz
Teşekkür ederim:)
mdblue mdblue
Ben de sevgili ruhsuz, ben de… Burası bizim sığınağımız, kalbimizi beklentisizce ve tüm saflığıyla açtığımız ilk yer…
ruhsuz ruhsuz
ah bizim güzel sözlüğümüz,samimiyetsizliklerden kaçıp geldiğimiz ıssız adamız,ilk zamanlarda sadece tatlılıklar okuduğumuz yazı sitemiz...

keşke sevgili mdblue,ilk zamanlardaki saflığıyla kalsaydı buradaki diyaloglar. işte,gördük biz de bazı şeyleri,acı da olsa anladık.

her neyse,zararından neresinden dönsek kârdır..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol