hayat hileleri

clarice starling
eveeeet, yine mükemmel bir hayat hilesiyle karşınızdayım. üzülmemeniz gereken şeylere mi üzülüyorsunuz? yapmanız gereken bir ton iş varken uyumayı mı tercih ediyorsunuz? özlememeniz gereken birini mi özlüyorsunuz? yapılmaması gereken salaklıklar mı yapıyorsunuz? bunlar için kendinizi suçlamayı bırakın, eğer ki dolunay zamanı ise bunların hepsinin nedeni dolunay. dolunaydan 5 gün önce, 5 gün sonra filan diyerek ayın 10 günlük döneminde her türlü problem için dolunayı suçlayabilirsiniz. böylece kendinize yüklenmemiş olacaksınız, "benim suçum değil, hepsi dolunaydan oluyor." deyip geçin efendim.
sözlüğümüzün güzel kızları, dolunayın yanında regl döneminizi de kullanmayı unutmayın. o dönemde yaptığınız her türlü saçmalığın nedeni hormonlarınız. ama bakın bunu çok ciddi söylüyorum, gerçekten hep hormonlardan oluyor. kendinize yüklenmeyin yani. seviyorum sizi.
ileleualatyr ileleualatyr
son çok doğru ve dolunayın allah belasını versin
clarice starling clarice starling
dolunayı seviyorum ya ben, beni mutlu ediyor aslında. ama bunlar hep dolunaydan oluyor demek, her şey için onu suçlamak iyi oluyor sdkjkjrd
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol