ikilemde kalmak

ruhsuz
Beni anlamak ve anlamamak arasında ikilemde kaldıysan sana tavsiyem anlamamak için uğraşmandır.
Çünkü beni anlamak istediğinde doğru bildiklerin alaşağı olacak,yüreğin gördüklerini ve duyduklarını kaldıramayacak.
Beni anlayıp da dert sahibi olmanı,dünyanın tahayyülünden daha kötü bir yer olduğunu anlamanı istemem. Benim bunlarla erkenden tanışmam huzurumu kaçırmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Kimsenin bu kadar huzursuz olmasını istemem. Beni anlamak ve anlamamk arasında ikilemde kaldıysan sana tavsiyem anlamamak için uğraşmandır.
Çünkü biliyorum,anlayanların hepsi çok huzursuz.
ruhsuz ruhsuz
Anlayamazsın,çünkü huzurdan vazgeçmek çok zordur.
ruhsuz ruhsuz
Bugüne kadar kendini huzursuz ettiğin şeylerde umudun daha iyisine ulaşabilmekti. Sana daha iyisini vadediyordu yaşam. Ama ben sana beni anlamanın huzursuzluğunu vadedebilirim sadece.
Benim için değdi ve huzursuzluğu seçtim.
Ancak kimseden bunu bekleyemem.
İkilemde kalma.
ruhsuz ruhsuz
Anlayanlara beni anla demedim. Biz süreç içinde beraber anladık,beraber huzursuz olduk.
Belki de bencilliğimden dolayı huzursuzluğumu paylaşmak istemiyorumdur seninle. Kim bilebilir ki?
privileged of medic privileged of medic
Sayın ruhsuz belki sizi anlamak ya da anlamamak arasında kalan kişi de huzursuzdur,Belki onu size getiren sizde gördükleriyle yaşadıklarının tanışıklığıdır. Ya da hiçbir şeye gerek yok huzursuzluğunuzu, yaşadığınız acıların yaralarını sarmak istemiştir belki tüm yüreğiyle. Her şeyi geçtim sizinle huzursuz olmak huzur verecektir belki ona. Belki siz ona karşı fark etmeden bencilliğinizi bir köşeye atacaksınızdır. Bakın ne kadar çok seçenek var. Kesin bir şekilde sonuca varmadan, onun ne istediğini düşünmeden karar vermeyip seçenekleri bir değerlendirin derim :)
ruhsuz ruhsuz
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim sayın yazar🙏 aslında bunu bir kişi'ye özel olarak yazmamıştım. Hep yaşadığım olaylar üzerinden herkese içimden söylediklerimi bu sefer dışımdan söyledim.
İçimden söylerken sessizce uzaklaşırım. Çünkü benimle anlaşmaları için herkese çokça şans veririm ancak birçoğu bunu benim fazla anlayışlı oluşuma yorar. Ben de sessizce uzaklaşırım:)
privileged of medic privileged of medic
Rica ederimmm. o zaman kişiler ifadesini kullanarak düşünelim yorumumu 😊ve evet haklısınız Anlıyorum sizi,bazen sizi yanlış anlayanlardan,anlamayanlardan ve anlamak istemeyenlerden sessizce uzaklaşmak gerekiyor.bazıları şansı hak etmiyor galiba
ruhsuz ruhsuz
:)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol