tahammül edilemeyen şeyler

poyrazkarayel
nezaketsizlik..yani bu durumu hangi kelime daha iyi açıklar diye düşündüm en iyisi nezaketsizlik olacaktır bakın kabalık değil.ben yapı gereği bana yapılan bir yanlışı maalesef kolay kolay unutamıyorum beni sinir hastası edecek en önemli sebeplerden biridir bu nezaketsizlik.tek bir örnekle açıklamaya çalışacağım size :

8 ay kadar falan önce birkaç senedir görmediğim teyzemle bir aradayız kahvaltı yapıyoruz.konu yurt dışı ile Türkiye'deki hekim karşılaştırmalarına geldi.ben de oradaki refah düzeyini falan anlatıyorum buna.konuşmanın ortasında dedi ki ama bilmem kim abin öyle demiyor.dedim yanlış biliyor olay böyledir şöyledir.bana dedi ki alay eder bir şekilde ha o bilmiyor sen biliyorsun.

Sn yazarlar ben çok sabırlı bir yapıya sahibimdir ,öfkelenince hem kendim zarar görüyorum hem de insan ilişkileri harap oluyor.teyzem de olsa bu cümle beni deliye döndürdü saniyeler içinde ağzıma ne gelirse söyledim.ulan sen beni en son ortaokulda görmüşsün benim düşünce dünyamı ,bilgi birikimimi nerden bileceksin Allah'ın dağlısı..
deli dumrul deli dumrul
Haydaa bir korkuttunuz sn poyrazkarayel. haddimi bilerek sözü söyleyene bakmanızı tavsiye ediyorum Bırakın o olgunluğu siz gösterinn :)
poyrazkarayel poyrazkarayel
estağfurullah haklısınız sn deli dumrul.ne olursa olsun vakur bi halde olmak en doğrusu galiba.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol