tusa çalışmak vs almanca öğrenmek

ruhdoc
Yaşam enerjinizi nerede bulacağınıza inanıyorsanız o yola gidin. Verdiğiniz karar için adım atmaktan korkmayın :) tus süreci sancılı bir süreç olduğu aşikar. bu kadar emeği hangi konuda verirsek verelim altında kalkabilecek insanlarız. Tus kolay mı? Hayır, değil. Bilmediğin bir coğrafyaya gitmek yeni bir düzen kurmak kolay mı? değil. Dil öğrenmek kolay mı? Değil. Verdiğin karara göre emek verdikten sonra bir şekilde olacaktır...
ruhsuz ruhsuz
Bu yazının altına şunu eklemek istiyorum; birçoğumuz ankaraya başka şehirlerden geldik ve aynı ülkede olmamıza rağmen hasretlik çekebiliyoruz,alışamayabiliyoruz. Gittiğimizde artık ciddi ciddi buradan kopmuş oluruz ve ne kadar kabul etmesek de eksilerek gideriz.
Aynı ülkede başka şehirde bir düzen oturtmak bizim 1 senemizi aldı. Hala eski standartlarımıza erişemedik. Hiçbir şey göründüğü gibi değil.
ruhdoc ruhdoc
Tabi bu konuda kesinlikle haklısınız. tusu kazanınca çömez asistan olarak başka bir şehirde yeniden bir düzen kurma çabası olma ihtimalimizde olacak. :) çömezlik bitecek gene bir mecburi furyası dönecek. Duruma göre yeni bir yere yeniden adaptasyon yapman gerekebilecek.
Kısaca Hayat sürekli olacak değişkenlerle yeniden düzen kurarak geçecek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol