yazarlarımız kendini ne kadar beğeniyor

armut
Kendime bıraktığım geri dönüşümsüz pek çok hasardan dolayı kendimi beğenemiyorum. Bunları bana başkası yapsa dava edip tonla para alabilirdim. Ama zamanında bunları kendime bilerek ben yaptım. Aslında sevmediğim formum bundan 6 sene öncesine ait olan formum. Ancak eski benin yeni bene bıraktığı kötü mirastan dolayı yeni ben de kendiyle problemler yaşıyor. Maalesef ki bu hasarlar fiziksel ve sağlıksal. Kaçayım da kurtulayım diyemiyorum.

Edit: Sevgisine en çok muhtaç olduğum insan yine benim. Kendimi kırarak varabileceğim hiçbir yer yok. Düzeltme odaklı çalışabilmemin tek yolu kendimi sevmek. Ama kendini beğenmek; kendini sevmek ya da kendine güvenmekten çok başka
ruhsuz ruhsuz
Sayın armut 5 sene önceki ben kilo vermek(50 kiloya düşmek uğruna) için sağlığını kaybediyordu neredeyse. Sizinki de mi öyle bir şeyler?
armut armut
Hayır sayın ruhsuz. Bu kilo vermek gibi bir durum değil maalesef. Size de geçmiş olsun. Umarım böyle bir şeyi bir daha yaşamazsınız
ruhsuz ruhsuz
Teşekkür ederim. Keşke sadece kilo vermek gibi olsaymış,öbür türlüsü daha da ağır olmalı😣🤲🙏
Umarım ki bir daha öyle şeyler yaşamazsınız.🤲🙏
armut armut
Sandığınız kadar ciddi bir durum olmayabilir ruhsuz ama beni etkilediğini söylemek isterim. Teşekkür ediyorum kimse yaşamaz umarım :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol