2022 yılına bir veda notu bırak

ileleualatyr
Her anlamda ilkleri yaşadığım bir sene oldu. Bana çok şey öğrettiğini ama bunları öğretirken benden, ruhumdan çok şey götürdüğünü biliyorum.
fihtheinfpt
2022, kendimi bulmadan önce kaybetmem gerektiğini bana sen öğrettin. ondan önce kendimi yolun neresinde, niye kaybettiğimi anlayamıyordum.
mandalinasoydumbasucumakoydum
En güzel ilklerimi yaşadığım sene oldun. Kendimden beklemediğim atılımlar yaptım. Güzel insanlarla güzel anılar biriktirdim. Yaşadığım güzellikler hüzünçlerden katbekat fazla oldu 🧿 Uzun zamandır kazanmak istediğim çok güzel bi alışkanlığı sonunda kazandım. Kendimden uzaklaştım ama sonra tekrar yaklaştım. Kaybetmedim hiç beni. Bu yıl da sigaraya başlamadım. İçimde her sene keşfedecek yeni bir şeyler olması çok tuhaf. Ama bulunuyor yine de. Tıpkı diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da hayret ederek kendimdeki bilinmezliklerin farkına vardım. Bir konudaki beklentilerim çok değişti. Dönüp baktığımda nasıl seneyi böyle bi istekle açıp şöyle bi istekle kapamışım diyorum. Sonuç olarak benim için unutulmaz bir yıl oldun. Seni güzel anıcam. 2023 de senin kadar güzel olsa yeter ya. Fazlasına ihtiyacım yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol