bir sorum vaarr

margauerite gautier
4.sınıftaki Akılcı ilaç kullanımı stajı hakkında bilgi verebilir misiniz? Zor mudur yoksa ilk 3 senedeki küçük grup dersleri gibi kolay mıdır, slaytı-özeti var mıdır? Hemen okulun açıldığı hafta sınava girecek olmak biraz huzurumu kaçırıyor açıkçası :(
mdblue mdblue
Kişisel ilaç tablosu oluşturma (k ilaç) ve reçete yazma becerisi üzerine yapılan biraz zorlasa da şahsen böyle bir eğitim aldığım için çok mutlu olduğum ders.
Biz 4 kere online derse katılıp hoca eşliğinde yaptık ödevi. Biraz grup çalışması gibi. Bir kitapçık veriliyor her öğrenciye. bir bilgilendirme dersinden sonra o kitapçık üzerine ders işliyorsunuz. K ilaç dediğimiz kişisel ilaç tablosu oluşturmayı öğreniyorsunuz. Aslında aklınıza takılan her şey yapılan ilk toplu derste detaylıca anlatılıyor. Merak etmeyin. Benim elimde slaytlar var. Paylaşabilirim.
mdblue mdblue
Bir konu seçiliyor. Bizde hipertansiyon seçilmişti. İlaç kategorileri üzerinden ilerledik. Araştırma yapacağım kaynaklara kadar internete yüklemişlerdi. Hiç tedirgin olmayın. Çoğunluk da geçiyor zaten.
mdblue mdblue
Bu kitapçık notunuzun yüzde 30'unu oluşturuyor. Yüzde 70'i için de çoktan seçmeli gibi bir sınav oluyorsunuz. Çok zor bir sınav değil. Zaten yaptığınız araştırmaların üzerine sorulan sorular. Bizde uzaktandı bu sınav ama sizde nasıl olur bilmiyorum.
kaira kaira
Aman diyeyim gözünüzde büyütmeyin, zaten 7 8 kişilik grubunuzla ortak dolduruyorsunuz dosyayı ve sınavı da oldukça basit. Sadece devamsızlığa dikkat edin 😉
margauerite gautier margauerite gautier
Çok teşekkür ederim sayın mdblue, kaira. İçimi fazlasıyla rahatlattınız, kolayca geçerim ben de umarım😊
kaira kaira
Ne demek, yeni sınıfınız hayırlı olsun 🤗
mdblue mdblue
Eminim geçeceğinize. :) rica ederim. herkese hayırlı olsun yeni dönemii 💙
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol