acımasız gerçekler

armut
Ne kadar güzel/yakışıklı ve zeki olursanız olun bir önemi yok. Cesur olup önce davranmadığınız sürece karşıdaki insan için küçük bir ihtimal bile olamazsınız. Hatta varlığınız dahi fark edilmeyebilir.
objector objector
Olayın cesur olup olmamakla bir ilgisi yok, karşıdan ışık almadıysanız bir adım atmak akıllıca değil, bu gözler ne cesurlar gördü ve sonları hüsran oldu, bir insan için ihtimal olmak yanlış bir bakış açısı, her şey dengeli ve karşılıklı adımlar neticesinde gerçekleşmeli, kimseyi gözde ne büyütmeli ne de küçültmeli.
armut armut
Ben burada uzaktan izleyip sonrasında kaybeden insanlar için bir cümle kurmuştum. Dediğiniz tabi ki doğru. Çok efendi ve sakin görünen insanlar dahi cesur davranan insanlara karşı kaba ve çirkin tutumlar sergileyebiliyor. Fazladan sevilmek maalesef ki yalnIca ego tatmini için bir alet olarak görülebiliyor. Kime karşı cesur olunacağı önemli
objector objector
Çok çok çok haklı bir cümle, hayatta insan için en önemli şey onurudur, kimse aksini iddia etmesin, o yüzden kimsenin egosunu şişirme uğruna bu onuru ayaklar altına almamak lazım, bir anda böcek muamelesi çekilip haddin bildirilir, gerekirse yalnız öl bunu yapma.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol