üniversite sınavı

andromedus
bu sınavdan sonra girdiğim sınavların sonuçlarına bakıyorum ve bir yargıya varmaya çalışıyorum. olasılıklar şu şekilde:
1. hep böyleydim ve üniversite sınavı şimdiki sınavlardan kolay olduğu için başarılı oldum.
2. üni sınavına hazırlanırken zekam daha iyi durumdaydı. üniversiteye geçince köreldi ve o yüzden eskisi gibi değilim. çalışsam bile yapamıyorum. kısacası mallaştım.

keşke 1 doğru olsa diyorum ama 2 daha doğru geliyor. zekamda çok belirgin bir gerileme var, hissedebiliyorum. yoksa bir insanın bu kadar çalışıp da yapamamasının başka bir açıklaması olamaz.
batmanken batmanken
bi an beni anlatıyorsunuz sandım :d
mdblue mdblue
Kendinize neden bu kadar yüklendiğinizi anlayamadım. Sınav kolaysa herkese kolay. Ayrıca zeka körelmesi gibi bir durum yok. Herhangi bir trafik kazası, travma ya da nörodejeneratif bir hastalığınız yoksa. Şu an sadece istediğiniz gibi gitmeyen şeyler var. Bunun sebebi de sadece siz olmak zorunda değilsiniz. Lütfen kendinize iyi telkinlerde bulunun sayın andromedus. Emin olun moraliniz yüksek olunca her şey daha kolay olacak. ;)
andromedus andromedus
umarım bundan bir an önce kurtuluruz sayın batmanken :p
andromedus andromedus
karantinadan dolayı böyle olduğumu ve karantinayla birlikte bu karamsarlığımın da biteceğine inanmak istiyorum. daha iyimser biri olmak için çabalıyorum :) teşekkür ederim sayın mdblue
mdblue mdblue
Size inanıyorum. Ayrıca hiçbir başarı tesadüf değil. Kendinize haksızlık etmeyi bırakın ve arada bir de durup neden kendime bir şans daha vermiyorum diyin. :) ne demek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol