bir şey itiraf et

armut
Sosyal ilişkiler yeterince sağlam olsaydı çoğu insan romantik bir ilişkiye ihtiyaç duyduğunu hissetmezdi. Arkadaşlar gerektiği kadar güven ve destek sağlamadığı için yalnızlıktan kurtulmak isteyen insanlar, kendisi tarafından yalnız bırakılmayacağına emin olmak istedikleri türde bir ilişki arayışına giriyorlar.

Edit: bu bir itiraf mı bilemiyorum

Edit Not: Romantik ilişkiler ansızın gelir. Birisine karşı olağan halimizden bambaşka biri olduğumuzu ya da olmak istediğimizi fark ederiz. Hiç kaybolmamış bir şeyi/birisini fellik fellik arayıp zorla bulmak bana samimi hissiyat vermiyor. Sırf birisi olsun diye halden meyve-sebze seçer gibi insan bulmak da ayrıca ayıp geliyor.
fistikgibiri fistikgibiri
of bilemiyorum armut bilemiyorum. Bu entryin beni çok düşündürdü. Arasak dert aramasak dert. Gözü kapatsam dert, açsak dert. Şöyle yapınca ayıp, böyle yapınca sonuçsuz. Sağlıklı sosyal iliskilerimiz olsa dahi çift olmak dahası aile kurmak da cemiyetteki bağını kuvvetlendirmek için şart gibi geliyor bana. Hatta kuvvetlendirmek değil, cemiyete bir yerden daha tutunmak gibi.
Bazen nasıl olursa olsun ister araya araya ister tevafuk olarak bı insanla tanışmak gerekiyor. O insanı da beğendiğin yönleri dışında hoşuna gitmeyen yönleriyle de kabullenmek lazım geliyo sanki. Öngörülen şu ki gelecek çağımız pert.
fistikgibiri fistikgibiri
niye dertlendiysem bı anda, Mevlana hazretlerinin sözünü küpe edeyim de gözlerimi dinlendireyim, neyi arıyorsan osun sen
armut armut
Bir insanın diğerine değer verdiğinin kanıtı olan en önemli ve en değerli paylaşımın zaman olduğunu düşünüyorum. İki insan birbirine zaman verecek kadar, kendi hayatından bir parçayı düşünmeden verecek kadar değer vermiyorsa kendi zamanına karşı ihanet etmiştir bence. Kendi zamanıma be kendime olan saygımdan ötürü yeterince değer vermediğim birinin zamanına da aynı şekilde saygısız bir tutumda bulunmam. Kimsenin bir başkasının hayatından bir parçayı sırf heyecan olsun diye almaya hakkı yok.
fistikgibiri fistikgibiri
haklısın. vaktimi ağlamaya veya hüngür hüngür ağlamaya ayırmanın kendim için daha iyi olacağı kanaatindeyim
armut armut
Ağlamayın lütfen :(
armut armut
Bu arada her türlü fikre dertlenebilirsiniz. Fikir paylaşımı ve tartışma ortamı sözlük olmanın getirisidir.
fistikgibiri fistikgibiri
sağ olun değerli armut, mutlu günler:D
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol