pcr testi zorunluluğu

margauerite gautier
Bazı şeylerin, hele ki böyle hayati önemi olan şeylerin kararının bizim gibi sıradan vatandaşlara bırakılmaması gerektiğini düşündüğüm için olumlu bulduğum gelişme. Çünkü bu tercihi insanlarımıza bırakmış olmanın sonuçlarını her gün basında "corona'ya inanmayan doktor vefat etti" tarzındaki haberlerden gözlemleyebiliyoruz ne yazık ki.
Fda gibi, dsö gibi sağlık alanında dünyanın en yetkin kişilerinin mensubu olduğu kurumların bilimsel önerilerine uyum sağlamak varken başka kişilerin sözlerini ben olsam önemsemezdim ki önemsemedim ve çift doz Biontech ile aşılandım. Mrna, yeni teknoloji, belirsizlik gibi çekinceleri olanlar için sinovac gibi ikinci bir seçenek daha varken hala aşı olmamak için bir sebep göremiyorum açıkçası.
Not: "Dr malone mrna'nın mucidi ve aşıyı tehlikeli buluyor" şeklindeki argüman aşı karşıtları arasında çok çok popüler. Halbuki Dr malone'un yaptığı şey mrna aşılarını icat etmek değil, Google Scholar'da ilgi alanları kısmına "inventor of mrna vaccines" yazmak ve aslında "mrna aşılarının mucidi" kendisinin sadece bir ilgi alanı iken, isminin hemen altında bu ibarenin yer alması sebebiyle mrna aşılarının mucidi olduğu zannediliyor. Bu muhtemelen, Dr malone'un kendi sözlerinin değerini ve itibarını arttırmak için kasıtlı olarak yaptığı bir şey ki bu yanlış anlaşılmayı henüz düzeltmiş değil. Teorik olarak "mrna aşılarının mucidi" konusunu ilgi alanı olarak belirlemek gayet normal bir şey olduğu için Google da bu duruma karşı hiçbir şey yapmıyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol