himym vs friends

margauerite gautier
Friends'i sevemedim:( defalarca kez başlamaya çalıştım ama beni yakalayamıyor, 5.-6. bölümlerden sonra seyretmeyi bırakıyorum. Komik bulmuyorum hatta yüzümde tebessüm bile oluşturmuyor. Bilmiyorum, belki çok eski olduğu için sahip olduğu havayı sevemedim veya belki de Friends'in bu kadar sevilmesine sebep olan olaylar daha ilerideki sezonlarda başlıyordur ve ilerlemeyi başaramadığım için friends'in komik ve güzel yüzünü görme şansını henüz yakalayamamışımdır.
Himym ise seyrettiğim en güzel komedi dizilerinden biri. Final sezonu, benim de 9 sezon boyunca vaktimi boşa harcamışım gibi hissetmeme yol açtı ama friends'in aksine himym beni daha ilk bölümünden itibaren güldürüyordu.
Tabii hala daha, bir dizi bu kadar çok seviliyorsa ve adeta efsane haline geldiyse mutlaka çok güzel bir dizi olmalı diye düşünüyor ve gelecekte Friends'e birkaç şans daha vermeyi planlıyorum. Bu yüzden Belki gelecekte fikrim değişebilir ama şu anki Marguerite gautier'in tercihi himym olacak :)
andromedus andromedus
Ben de aynı şekilde friends'te 8.bölüme kadar zorlaya zorlaya geldim ancak devamında sarmaya başladı. Çok severek 3 hafta gibi kısa bir sürede bitirdim. Eğer minik bir şans daha vermek isterseniz, 3-4 bölüm daha izleyebilirseniz devamında azıcık daha sarmaya başladığını mutlaka görürsünüz sn.margauerite gautier :) kendimle birlikte 3 arkadaşım daha aynı şeyi yaşadığımız için yüksek ihtimalle sizde de işe yarar :d
margauerite gautier margauerite gautier
Friends'in İleride güzelleştiğini öğrenmem çok iyi oldu, zaman zaman komik bir şeyler seyretme ihtiyacı duyuyorum ama ne yazık ki genelde aradığımı bulamıyorum. Friends'e olabildiğince devam etme kararı alıyorum o halde🎉 çok teşekkür ederim sayın andromedus🌸
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol