kendini sevmemek

lavinia
Beni çoğu zaman yoklayan histir. Özellikle fiziksel özelliklerimden çoğu zaman hoşlanmam. Bu aralar da çokça yaşadığım şey kendimi sevmemek değil de kendimi yetersiz bulmak. Her şey için. Dersler, fiziksel olarak, güzellik açısından, ilgi alanlarımda... İnsanların beni sevmediğini hissediyorum çoğu zaman. Bu da beni kendimi sevmemeye ittiği cok oluyor. Kişiliğimi gerçekten severim birkac özelliğim hariç tabi. Ancak yetersizlik hissi o kadar büyük ki içimde giderek kendini sevmemeye dönüşüyor. Ve ben bundan çok rahatsızım. Herkes bana fiziksel açıdan cok güzel gelir. İnanın bana göre her insanın onu cok guzel ve farkli yapan güzelliklri vardır benim gözümde. Ancak kendimde bu güzelliği bulamıyorum. Yetersiz ve eksik hissediyorum.
limon limon
Ben sizin çok yetenekli, çok güzel ve çok samimi bir kişiliğiniz olduğunu düşünüyorum onun için size katılmıyorum ve bu şekilde düşünerek yanıldığınızı söylemek istiyorum. Seviliyorsunuz sayın lavinia :)
lavinia lavinia
Sayın limon iltifatlarınız için teşekkür ederim. Ne diyeceğimi şaşırdım :)
Ama bu duygumu aşmak çok zor ve siz ne derseniz diyin gerçekdışı geliyor :( çok üzgünüm
limon limon
Kesinlikle iltifat etmek için söylemedim düşüncelerimi paylaştım, rica ederimm sayın lavinia :)
Sizi az çok anlayabiliyorum ama bu durumu aşacağınıza eminim. umarım en kısa zamanda kendinize hak ettiğiniz değeri verirsiniz :)
mandalinasoydumbasucumakoydum mandalinasoydumbasucumakoydum
Yorumlara sayın limonun yazdıklarını yazmaya gelmiştim kopyala yapıştıra gerek yok sanırım :)
lavinia lavinia
🥲
ruhsuz ruhsuz
Lavinia nazar değmesin diye yapıyor. İnanmayın.
Cidden çok güzel bir kız.
Diğerleri için yorum yapamıyorum ben de aynı haldeyim. Derslere ise yetersizlik sitemlerinizden biri,çok soruşturdum d2 burnumuzdan gelmek için mi var diye? Gerek öğrenciler gerekse alanında başarılı doktorlar evet dedi.
lavinia lavinia
Ya sayın ruhsuz :( gerçekten teşekkür ederim. Ama bilmiyorum işte. D2 lanet gerçekten :(( umarım hepimiz bu seneyi akıl sağlığımız yerinde gecebiliriz
ruhsuz ruhsuz
Umarım...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol