hekim birliği

ruhdoc
Ne ilginç bir ülkeyiz. Hekimler birlik oldu ancak tüm ülkeye dert olduk. Birkaç gündür hekimlerin gündemini takip edeniniz varsa ülkede hekime olan kinin ne denli büyük olduğunu göreceksiniz. Bu kin hekimlerin birlik olması ile daha genişlemiş durumdadır. Hatta artık açık açık iftira ile sindirme politikalarının yürürlülükte olduğunu görmekteyiz. Sindirme politikaları ile taze sıcağı sıcağına günün birkaç haberini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu haberlerin ülkede hem ortak olan hekim düşmanlığının ve hekimlerin birliğinin nasıl sindirilmeye çalışıldığını kısaca göstermek istiyorum. İddia sahibi haber kaynaklarını da açık açık paylaşacağım. Unutmayın ki iddia sahipleri iddialarını ispatlamakla yükümlüdürler. İspatlanamayan her türlü iddia ise açık bir iftiradır.





Son paylaştığım haberin içerisinde ise baştan aşağı kumpas açıklamaları var. Rahmetli Doktor Rümeysa Berrin Şen ile ilgili olan kısım ise daha da içimi acıttı. Gerçekten doktor düşmanlığı ya da yapılan insani olmayan her türlü uygulamayı bunlarla kamufle edebileceklerini mi sanıyorlar bilemiyorum ama bildiğim bir şey var. Gerçeklerin elbet bir gün gün yüzüne çıkmak gibi güzel bir özelliği var.

Hekimler daha da güçlenerek birlik olmalı ve bu 3 sendikamızı da desteklemeye devam etmelilerdir.

Sayın yazarlarımız sizinde konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

gri gri
A haberin haberi ya, boş ver. Onların düşman olmadığı kesim yok kendilerinden başka
ruhdoc ruhdoc
Özellikle bilmeyen görmeyen ve duymayan arkadaşlarımız için paylaşmak lazım bunları. Odatv'nin haber içeriği ise daha acı verici..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol