acımasız gerçekler

ruhsuz
Ailemin evinde el üstünde tutulduğum ve babam bana birçok şeyi sunduğu için daha azına razı gelemiyorum ve biliyorum ki hiçbir yabancı erkek beni babamın hissettidiği kadar değerli hissettirmeyecek.

Küçükken Dozunda olmayan fazla sevgiye maruz kalmam,benim normal kabul ettiğimden daha fazla sevgi sunma potansiyeli olmayan bir erkeği tolere edemeyişimin ana kaynağı.

(Kulağa harika gibi gelebilir ama değil.babamın kızı olduğum için bu sevgiyi bana sundu ancak yabancı bir erkeğin yabancı bir kadına bunu sunması için hiçbir sebep yok.)
longislandmedyumu longislandmedyumu
Sn ruhsuz sizi o kadar iyi anlıyorum ki... önüme gelen her teklifi reddettim, tüm arkadaşlarım bana o kadar kusur kadı kızında da olur diyordu hatta bana "ufak tefek" sebeplerden ötürü olmaz dediğim için baskı yapıyolardı. Hatta bir arkadaşımın beğenmediğim çocukla ilgili olarak beğenmediysen bana ayarlasana dediğini bile bilirim 😂😂
ruhsuz ruhsuz
sn longislandmedyumu gerekirse 'bir ilişkiyi bile becerememiş.' olmayı tercih ediyorum şu anda.
geçmişten gelen,yıllar öncesinde gözümde büyüttüğüm ve çok istediğim birinin aslında ne olduğunu ve olmadığını anladıktan;kaybedeyazdığım özsaygımı ailemin ve arkadaşlarımın sevgisiyle yeniden kazanıp onunla iletişimimi her yerden kestikten bir zaman sonra bu entriyi yazdım.

daha azına razı gelmek zorunda değiliz.birer kadın olarak önceliğimiz sağlıklı bir ruh haliyle eğitim hayatımızı devam ettirmek.

meslek bağlamında bir erkekten dolayı kendine ket vurulan,kadınlık onuru incinen eren eyüboğlu aklıma geldikçe yolumun doğruluğu ve güzelliğinden emin oluyorum.

aynı tutumu sergilememiz beni mutlu etti.evet ben 'bir ilişki bile beceremiyorum.' ve bundan çok memnunum.
ruhsuz
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol