sefiller

karedeki kedi
28 Eylül'de oynanan o oyuna ben de gitmiştim. İzlerken birçok sahnede tüylerim diken diken oldu. Doğrusu giderken bu denli etkileneceğimi düşünmemiştim. Kitabını da çok önceden okumuştum. İzlerken müsait bir zamanda yeniden okumaya karar verdim. Jean Valjean'ı oynayan oyuncuya bayıldım. Her bir anı mükemmel canlandırdı. Sahnenin kullanımı, her şey çok güzeldi. İnsan varlığının ve adalet kavramının incelikle işlendiği kitabın harika ve etkileyici sahnelenmesi olmuş. Biraz daha önde olabilseydim daha iyi olacaktı. E o da benden kaynaklı olmuş biraz. Oyuncularin mimiklerini daha net görebilmek isterdim. İkinci kez gitmek isteyeceğim bir oyun oldu. :)
ruhsuz ruhsuz
Sn karedeki kedi cüneyt gökçer'de yeniden temsil edilecek,isterseniz yeniden gidin,benim öyle bir fikrim var🍀
karedeki kedi karedeki kedi
Siz söyleyince baktım da Sn Ruhsuz, şu an satışta olan biletler tükenmiş bile. Sonrasında satışa girecek olanlardan birini yakalayabilirsem umarım gidebilirim. Bilgilendirme için çokça teşekkürler. :)
ruhsuz ruhsuz
Ne demekk
13 gün önce 10.10'da açılıyor biletler

Opera bale de 15 gün önce 10.30 da başlıyor

Ben her hafta en az bir oyuna giderim,püf nokta alarm kurmakta :)
karedeki kedi karedeki kedi
Siz sıkı bir takipçisiniz anlaşılan. Ben sadece fırsat buldukça gidebiliyorum. Baleye öncesinde hiç gitmedim. Operaya da 10 yıl olmuştur gideli. Küçüktüm gittiğimde.
ruhsuz ruhsuz
🌸
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol