gütfsözlük

deli dumrul
Malumunuz yeniler(22' girişliler) gelmeden yerimizi alalım, buralar dutluktu deme entriyğsii.. entry konumuz: nasıl girdi girilir

Önce uygun başlığımızı buluyoruz, füze flan başlığı değil şu renkli yazılar başlık veya kendimiz konuyu aratıp henüz girilmedi istersen bi şeyler karala bölümüne bi şeyler karalayıp kendimiz başlığımızı yaratıyoruz ve girdilerimiz giriyoruz. Ama nasıl girdiler buranın yazılı olan hiç okumadığım kuralları dışında yazılı olmayan herkesin kendine göre töresi var. O töre zaten üslubu belirliyor törenin sınırları fazla aşılınca çatışma çıkıyor harfler falan (aman ortalık kafamda karıştı yazması bile korkunç #savaşahayır)

Tanım yaparak girmek sözlüğün ilk amacı, kim bulduysa sözlük tabirini o yüzden eklemiş herkesin kendince tanımı oluyo mekanda. Ben özgün olsun diye arada t: (tanımın t'si) yazarak giriş yapıyorum (geliyo ıhımm) misal1:

t: (geldi) Şimdi üç tane hayat var (izci selamındaki gibi değil elleri birleştirmeden açarak üç tane) bunlardan birincisi yaşadığımız gerçekli hayat, ikincisi ahiret (bence var ya), üçüncüsü de sanallısı.. gütfsözlük de bunlardan sanallısında hüküm sürer.

Veya misal2:

t: gütf harf olarak g ü t f harflerinden oluşur sırasıyla, "gazi üniversitesi tıp fakültesi"nin baş harflerinden esinlenir. Sözlük ekiyse, sözlükte aratıldığında birinci anlamı kelimelerin anlamına bakılmak için olan şey değil; ikinci anlamındaki misal1'de bahsedilen şey anlamını taşır. Zamanla ilk amacı olan -tanım entrysi girme- anlamını kaybeden "sözlük" kelimesi bağımsızlığını yitirir ve gütf'e bağlanır ve gütfsözlük kelimesi açığa çıkar

ver sloganı:

Tarzlar üsluplar gütfsözlüğe renk katar!
deli dumrul deli dumrul
Hayat maximumda ta taa ta ta ta taaaa gibi entry
poyrazkarayel poyrazkarayel
Elinize sağlık
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol