kıyafetlerin sadece kıyafet olmaması

armut
Üzerimize giydiğimiz şeyler biz fark etmesek dahi kişiliğimizi yansıtırlar. Kimse doğduğu yüzünü, boyunu, şeklini seçemez ancak giydiğimiz her şey tamamıyla bizden gelen seçimleri yansıtır. Dolayısıyla bizi gören insanlar için bir izlenim oluşturduğu gerçeği inkar edilemez. Çok basit bir iş gibi görünse de elde olan kıyafetlerimize düzenli olarak ütü yapmak bile duruşumuzu daha kaliteli bir hale getirir. Dışarıdan bakanlar için sosyoekonomik düzenimiz daha yüksek gösterir.

Kıyafetler ile sosyoekonomik düzeyi yükseltmek basit bir illüzyondur. Yeni kıyafetlerimiz olmasa dahi elde olanları ütüleyerek kullanmak, uzun ya da bol gelenleri daraltmak veya pens attırmak yani aslında kıyafetlerin bizim için dikilmişçesine bedenimize uygunluğu görsel olarak daha şık olmamızı sağlar. Yine aynı şekilde bir kıyafeti beğendiğiniz için almaktansa beden formunuza göre, dikiş ve kumaş kalitesine göre almak beğendiğiniz kıyafetin üzerinizdeki duruşundan çok daha kusursuz olabilir. Bu nedenle ilk başta beğenmediğiniz kıyafet diğerlerinden daha çok beğendiğiniz bir parça haline gelebilir.

Yüksek fiyatlı markalar yüzünden uygun fiyatlı seçeneklere yöneldiğiniz için kötü görünüyor hissine kapılıyorsanız da bu dönemde artık bunun mümkün olmadığını söyleyebilirim. Lcw, koton, defacto gibi gayet güzel tasarımlı ve kaliteli ürün skalasına da sahip olabilen markalar dahi artık online satışta çoğu üründe indirim yapıyor. Aynı zamanda trendyolmilla markası da uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlere sahip. Yorumlara bakarak ürünleri seçmek mağazaya gitmekten daha pratik oluyor üstelik. Hem lcw, koton indirimlerinden hem de trendyolmilla'dan alışveriş yapan birisi olarak söylüyorum, çoğu ürünü aldığım fiyat pazarlarda da somut mağazalarda da bulabileceğimden çok daha uygundu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol