ankara'da yürünesi yollar

ileleualatyr
ankara'da yürürken yazarlarımıza zevk veren yollardır.
ben akşam kimse yokken bahçeli'de herhangi bir ara sokakta ağaçlardan ışığın yere düşemediği yollarda yürümeyi çok seviyorum.
1
ileleualatyr ileleualatyr
Ya nolur önerin siz de bi şeyler yav
leavesfromthevine
Bahçelide herhangi bir sokak olabilir. Güneşli bir günün sonuna doğru...
Tunalı hilmi değildir bence. Gereksiz romantize edildiğini düşündüğüm bir yer linçlemeyecekseniz.
leavesfromthevine
Yanında uzun uzun sohbet ederek yürüyebileceğin biri olmadıktan sonra her yer yürünecek yol olsa ne yazar?:(
6
ileleualatyr ileleualatyr
Bak şimdi napıcaz biliyo musun martın ilk haftası birlikte yürüme date'i yapıcaz
leavesfromthevine leavesfromthevine
Ben fikre yükseldim
moonlight moonlight
Neden mart :(
moonlight moonlight
Sana noluyor demezseniz tabi sordum, merak...
ileleualatyr ileleualatyr
Yok canım olur mu öyle şey :) sınavdan hemen sonra ya ondan :)
moonlight moonlight
Hee anladıım :)
shogun
Sonbaharda portakal çiçeği parkı favorimdir.Müzik dinleyerek yürüyüş yapmak ya da bankta oturup kahve içmek inanılmaz keyiflidir.
ruhsuz
Bana gelen yollar ve benimle yürünen yollar.

Keyifli bir arkadaşlığımin olduğu söylenir. İsteyenle geyik yaparım,kahve içerim,yürürüm. Önceden benimle yürümeyi deneyimleyip zevk almadıysanız uyuşmamışızdır,yeniden denemeye gerek yoktur,yollarımız açık olsundur.
shogun
Ne zaman olduğuna ve kime gittiğine göre değişen yollardır.Sizin için çok çok anlamlı olan sıradan bir yol,sokak bir daha geçmek bile istemeyeceğiniz yerlere dönüşebilir.Ama önemli olan ne olursa olsun yürümeye devam etmek belki daha yürünesi yollar ilerdedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol