başlıkların ötesinde

leavesfromthevine
Çok sevdiğim bi arkadaş grubum vardı dönemin başından beri. Hepsi tek tek ayrıldı, ben de hep toparlamaya çalıştım çünkü hepsini ayrı ayrı seviyordum. Bir yerden sonra bıraktım artık sürekli onları memnun etmeye çalışmayı haddime olmasa da köprü olmaya çalışmayı. şimdi kimse yok gibi yanımda. Herkes bambaşka yerlerde. Ve şu an o kadar da anonim olmadığım için bu entry garip gözükebilir. Anonimliğinize sahip çıkın sevgili yazarlar.
ruhsuz ruhsuz
Haddime olmayarak bir üst dönem tecrübrsi aktarmak isterim; bunlar çok normal. Üzülmeyin lütfen. Herkes tek tek çok tatlı görünebilir gözünüze,oturun yeniden düşünün. Hala bu fikirdeyseniz şimdilik hepsi tek tek çok tatlıdır.
Ve inanın ki birkaç hafta/ay sonra refresh kelimesini ruhunuzda hissedeceksiniz. En azından öyle temenni edelim ve öyle olsun.
Bizlere sağlıklı sosyal ilişkiler diliyorum🧚‍♀️
leavesfromthevine leavesfromthevine
Tabi ki çok normal olduğunu ben de biliyorum haklısınız o yüzden. Ama canımı sıkmıyor değil durum da. Öyle anlatmak istedim sadece. <3
ruhsuz ruhsuz
Üzülmeniz pek tabiidir. Olması gerekendir. Esasında ben de çok sorguladım kendimi,üzüldüm ama şu an gençleştim filan diyorum.
Belki prognozunuzu duymak iyi gelir diye yorum attım😌
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol