boğulmamak için

gri
11. sınıfın ilk döneminde yakın bir arkadaşımı evinde ziyarete gitmiştim, gördüm orada beğendim ödünç aldım. İşte sağda solda canım sıkıldıkça okuyordum. Günün birinde deneme sınavı vardı. bizim okulda da deneme sınavı 9 10 11. sınıfların aynı anda yapılır, kelebek usülü uygulanırdı. (3 dönemin karılması)

Denemeye kitapla gittim başlayana kadar okudum vesaire. Sınavdan bir çıktık evde devam edeceğim, lan. Kitap yok??

Deliler gibi arıyorum, günlerce haftalarca okulda girmediğim sınıf yok, sormadığım insan yok. Ben kitabı kaybettim, arkadaşıma da dedim ben sana yeni alayım artık kusura bakma.

12. sınıfta YKS'ye hazırlanırken bizim lisemiz yazın kurs süresince yurtta kalma imkanı sunardı. Ben de eğlence olsun diye kaldım 3 arkadaşımla beraber.

Bir akşam yine 10 suları, kantinde oturmuş sohbet ediyoruz. Sık sık sanat kim içindir, dini mevzular, hayata dair bir şeyler hakkında atıp tutardık.

O akşam da nasıl olduysa konu George Orwell'a geldi. Dedim "ya ben onun bir kitabını okuyordum, kaybettim sonra bitiremedim" arkadaş durdu, "boğulmamak için mi yoksa??" dedi. Ben de dedim ki evet????

O bizim sınıfta yarım dönem boyunca dolandı, sahibini aradık bulamadık bi türlü dedi.

Meğer onların sınıfında kalmış, elden ele dolanmış. Baya 3-4 kişi okumuş o kitabı ahbzhs en son da birisi sene sonunda geri dönüşüme gitmesin diye sahiplenmiş

Dedim nerde söyle kadın🔫, sonra aldım o kitabı. Sınıfları mutlu oldu kocaman bi gizem çözülmüş, göklerden gelen boğulmamak için aslında birine aitmiş vs cjbdbd
deli dumrul deli dumrul
(bu da böyle bir anı)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol