gazi tıp dönem 1 final rezaleti

deli dumrul
Rezelatler silsilesine ek bi olay. Çözümü olacağına umudum yok da tarihe not düşülsün efenim. (Başlığı hala niye açılmamış ona da ayrı şaşkınlık)

Dönem 1'lerin final sınavı 6 Temmuz'da gerçekleşti. Cevap açıklanması için çarşamba öğleden sonra dahil olmak üzeri 8 temmuz cuma mesai saati sonuna kadar süre vardı çünkü malumunuz bayram tatili (8-9 gün civr). Dediler bi ihtimal açıklanır, (umut vermeseydiniz be bari) Sonra da her zamanki gibi çok itiraz oldu, hocalara sorular iletilemedi vb. Olaylar derken haber geldi, bayramdan sonraya açıklanacakmış sonuçlarımız. Yani 18i gibi sonuçlar açıklanırsa (açıklanırsabdkdldn o bile kesin değil) 21sinde zaten pratik büt sınavı var. 3 gün kala açıklanacak en iyi ihtimal. Ankara'ya otobüsle 20 saatlik yoldan gelen tanıdıklarım var, ışınlanmamızı mı istiyorsun sn gazicim

Neyse Pratik sınavların doğru cevaplarını verin bari dedik, notlarımızı hesaplarız hani?? Puahhasktrbjdmsbdlfş o da mümkün değilmiş. Ana bilim dalı diye ayrı bi ego var fakültemisde..

Özüsözün İnş final sonuçları bütten önce açıklanır
elegantmoon elegantmoon
Sayın deli dumrul d3ler olarak benzer bir olay yaşadık. Büte altı gün kala hala açıklanmamıştı. Okula bir 10 kişi civarı insan gitti. Herkesle kavga ettik, tamam yrın açıklanıyor dediler. Bir saat geçmeden açıkladılar. Bütü de 10 gün sonra açıkladılar. Hiçbir açıklaması yok. Biraz gidip hakkınızı aramanız lazım.
gri gri
Ben bu hakkın aranmak zorunda kalınmasına ayrı ayar oluyorum, güya köklü üniversite, meh
elegantmoon elegantmoon
Çok haklısınız sayın gri. Ancak gerçekten gidip kavga etmek işe yarıyor bunu gördük. Bu durum rezillik tabi ki o ayrı konu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol